Първата копка в памет на загиналите на мотор е факт.Започна

...
Първата копка в памет на загиналите на мотор е факт.Започна
Коментари Харесай

Изграждат монумент на загиналите мотористи във Варна

Първата копка в памет на починалите на мотор е реалност.

Започна построяването на монумента на починалите мотористи, който ще се намира на панорамната площадка в " Галата ", а първата копка за фундамента беше направена в събота - 27 март, оповестява

Автор на концепцията е Красимир Симеонов от мотоклуб " Stormbringers, а с идеята са ангажирани членове на мотоклубовете в Североизточна България.



За реализацията на плана бе открита сметка за дарения.

Паметникът ще бъде осветлен с бяла светлина. В дните, в които има умрял моторист, ще бъде осветяван в алено. На определеното място монументът ще се вижда от съвсем цяла Варна и когато светне в алено, ще дава една алена светлинка за всички по-млади мотоциклетисти.

" Животът не е в това да се криеш, до момента в който отмине бурята. Смисълът е да минеш през нея! ". Този текст ще бъде вписан в паметната плоча, която ще бъде сложена в основата на монумента. Негов създател е писателят Красимир Симеонов.

Автор на плана за монумента е проектант Стефан Коев от мотоклуб " Brothers in the wind ".

В основата му ще има паметна плоча, на която ще бъде написано: “Животът не е в това да се криеш, до момента в който отмине бурята. Смисълът е да минеш през нея! ". Автор е Красимир Симеонов от мотоклуб “Stormbringers ”.

" Ние, хората на мотори - хората с бензин в кръвта - взехме решение да изградим монумент в памет на починалите наши братя и сестри, монумент в името на живота, който ценим като най-скъп подарък! ", показа в края на предходната година Симеонов.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР