Първата дама на Турция Емине Ердоган призова за политики, които

...
Първата дама на Турция Емине Ердоган призова за политики, които
Коментари Харесай

Емине Ердоган настоя за политики за насърчаване на образованието и заетостта на жените

Първата дама на Турция Емине Ердоган прикани за политики, които да проправят пътя към образованието и заетостта на дамите.

В речта си пред третия Турско-африкански стопански и бизнес конгрес тя съобщи: " Както знаете, в предишното развиването се оценяваше единствено съгласно икономическата рамка. Днес обаче знаем, че развиването е директно обвързвано със общественото и самостоятелното богатство. "

Двудневният конгрес, който обгръща тематики като партньорството сред Турция и Африка, съдействието в региона на селското стопанство, ограниченията против пандемиите и нововъведенията, стартира в четвъртък в турския мегаполис Истанбул, заяви Анадолската организация.
 Жената на Ердоган скандализира с изявление за харемите Жената на Ердоган скандализира с изявление за харемите
Първата дама на Турция Емине Ердоган се изрече позитивно за ролята на османските хареми в живота на дамите. Това стана по време на ко...

Първата дама добави, че задачите за унищожаване на бедността, обезпечаване на правдивост във връзка с половете, опазването на околната среда и гарантирането на правата на индивида могат да бъдат реализирани единствено посредством световна взаимност.

Овластяването на дамите освен способства за икономическия напредък, само че и играе значима роля за възпитанието на бъдещите генерации, повишението на качеството на живот на хората и построяването на мирни общества, акцентира тя.

" Въпреки всички типове трудности африканските дами са се трансформирали в знак на мощ, просветеност и непримиримост. По време на визитите си в Африка видях африкански дами, които са невъзпети герои ", означи Ердоган.

Тя съобщи, че 70% от селскостопанските действия в Африка се правят от дами и те са виновни за 90% от производството на храна на континента.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР