Първата дама на САЩ Мелания Тръмп привлече вниманието на световните

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп привлече вниманието на световните
Коментари Харесай

Мелания Тръмп представи програмата си за деца Бъди най-добър

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп притегли вниманието на международните медии като показа в Розовата градина на Белия дом програмата, по която тя ще работи, посветена на децата.

Така тя последва образеца на предходните първи дами Лора Буш и Мишел Обама, които водиха свои акции - надлежно против неграмотността и затлъстяването при подрастващите, напомнят от Асошиейтед прес и Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Мелания Тръмп е избрала за девиз на програмата си израза " Бъди най-хубав ". Тя съобщи, че ще концентрира напъните си в три области, свързани с подрастващите - физическото здраве, обществените медии и злоупотребите с опиоиди.

В речта, с която показа програмата, първата дама показа, че е обезпокоена, че децата през днешния ден са по-малко готови да ръководят страстите си и неведнъж прибягват до пристрастяващо или разрушително държание, като да вземем за пример пристрастяване към дрога или тормоз над други деца. Мелания прикани възрастните да бъдат по-добри във възпитанието на децата по отношение на значимостта на здравословния и уравновесен живот.

" Нашата отговорност като възрастни е да напомним на децата, че когато приказват на всеослушание, или пък са онлайн, те би трябвало да сортират грижливо думите си и да приказват с почитание и съчувствие ", сподели първата дама.

" Като майка и първа дама се тормозя, че в един непрекъснато обвързван свят, всичко се случва доста бързо и децата могат да са по-малко готови да показват или да ръководят страстите си и да се обръщат неведнъж към пристрастяващи или разрушителни държания ", добави тя.

Накрая тя благодари на президента Доналд Тръмп, който я слушаше от първия ред, и на присъстващите членове на администрацията.

След това думата взе Тръмп, който похвали " чудесното слово " на брачната половинка си и акцентира, че " на всички места, където тя отива, хората са трогнати от нейната откровеност ".

Рейтингът на Мелания Тръмп не престава да пораства, откогато мъжът й пристигна на власт. Миналата година през януари той беше 47 %, а през днешния ден е към този момент 57 %.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР