Първата дама на САЩ Мелания Тръмп обяви, че нейната говорителка

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп обяви, че нейната говорителка
Коментари Харесай

Говорителката на Мелания Тръмп ще поеме комуникациите на Белия дом

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп разгласи, че нейната говорителка Стефани Гришам ще бъде новият прессекретар на Белия дом, съобщи организация " Асошиейтед прес ".

Гришам, която е със семейство Тръмп от 2015 година, също по този начин ще поеме функционалностите на шеф по връзките на Белия дом. Мелания Тръмп съобщи в " Туитър ", че " не може да си показа по-добър човек, който да служи на държавното управление и нашата страна ".

Гришам заменя като прессекретар на Белия дом Сара Сандърс, която разгласи по-рано този месец, че се отдръпва. Сандърс размени Шон Спайсър през юли 2017 година И тя като Спайсър бе считана за противоречива фигура и бе подложена на критика от американски медии както за отхвърли от брифинги за публицисти (последният бе преди 94 дни) и пререкания с някои от тях, по този начин за изказвания, неправилно направени от името на Тръмп.

Би Би Си напомня изявление на 36-годишната Сандърс, декларирала преди време, че Бог " е желал Доналд Тръмп да стане президент ". Обявявайки оставката си, тя сподели, че ще продължава да е " един от най-явните и лоялни поддръжници на президента ". Самият държавен глава разгласи на събитие, на което и тя участва, че е " доста, доста добра жена ". " Тя е боец, всички сме воини, би трябвало да сме воини. "

" Ню Йорк таймс " отбелязва, че който и да е идващият прессекретар на президента, ще влезе в екипа на Белия дом в миг, когато Тръмп навлиза в акцията за президентските избори другата есен.

Фотогалерия: Тоалетите на Мелания Тръмп в Европа >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР