Първата дама на САЩ Мелания Тръмп говори на Националнния конгрес

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп говори на Националнния конгрес
Коментари Харесай

Мелания Тръмп: Да дойда в САЩ беше мечта, но аз исках повече

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп приказва на Националнния конгрес на Републиканската партия и описа за своето детство в Словения и фантазията си да се реалокира в Америка, оповестява БГНЕС, цитирайки ТАСС.

„ Като дребна отраснах в Словения, която тогава беше под комунистическо ръководство. Само слушах за необикновено място, наречено Америка – земя, която съставлява независимост и благоприятни условия. С годините задачата ми беше да се преместя в Съединени американски щати и да извърша фантазията си – да работя в стилната индустрия”, сподели брачната половинка на американския президент.

„ Дойдох в Съединени американски щати, когато бях на 26 години. Да пребивавам и работя в страната на неограничените благоприятни условия беше сбъдната фантазия. Но аз желаех повече. Исках да бъда жител на тази страна. След 10 години самообладание, през 2006 година се приготвих за теста и станах жител на Съединени американски щати. Все още това е един от тези моменти в живота ми, който ме прави доста горда, тъй като посредством твърдоглав труд и увереност съумях да реализира личната си американска мечта”, продължи първата дама на страната.

За улеснение Националната спогодба на Републиканската партия на Съединени американски щати тази година се смята за извършена на 24-27 август. Речта на първата дама стана главното събитие на втория ден от партийния конгрес. Той се организира пред Белия дом в наличието на жива аудитория. Сред присъстващите беше и президентът Доналд Тръмп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР