Първа точка на първото заседание на правната комисия в парламента

...
Първа точка на първото заседание на правната комисия в парламента
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Никой вече няма да обвинява ГЕРБ, че пази Гешев

Първа точка на първото съвещание на правната комисия в Народното събрание ще е проектозакона на Кирил Петков за битка с корупцията, това съобщи ръководителят на комисията Радомир Чолаков. Депутатът от ГЕРБ съобщи също, че персонално той ще поддържа импортирания от Политическа партия план за закон. „ Ще предложа на групата ни депутати да създадат същото ”, съобщи Чолаков.

„ Няма да има повече обвинявания, че ГЕРБ пази Гешев или който и да е ”, даде обещание депутатът.  Той съобщи също, че партията на Борисов не е подкрепила досегашните оферти за закон за следствие на основния прокурор, тъй като не са били качествени.  Когато е подготвен законопроекта за това, Чолаков даде обещание незабавно да го включи в дневния ред на парламентарната комисия и още веднъж да призове ГЕРБ да го поддържат.

Радомир Чолаков сподели също, че не знае Борисов да е предложил среща на Политическа партия. Според него партията на Килил Петков и Асен Василев желаят такава среща, с цел да я трансфорат в „ обществено оскърбление ”. Той сподели също, че настояването на Политическа партия в предния парламент Бойко Рашков да оглави КПКОНПИ е нямало по какъв начин да бъде признато, поради противозаконния арест на Бойко Борисов. „ Човек, който прави противозаконни арести, не може да оглави комисията за битка с корупцията ”, съобщи депутатът от ГЕРБ. „ Логиката на Политическа партия е разрушението ”, заключи Чолаков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР