Първа национална конференция на неформалното образование, която е под наслов

...
Първа национална конференция на неформалното образование, която е под наслов
Коментари Харесай

Конференция Формално и неформално образование обединени заедно ще се проведе край Варна

 Първа национална конференция на неофициалното обучение, която е под наслов " Формално и неофициално обучение обединени дружно “ ще се проведе  на 2-ри и 3-ти септември от 13.30ч в хотел " Арена Мар "  в курортен комплекс Златни пясъци.

Конференцията дава опция на представители от формалното и неофициалното обучение да обменят практики, опит и хрумвания, да получат опция за основаване на ползотворно съдействие в името на обща идея - разширение ползите и развиване на качествата на децата и младежите и повишение на качеството на обучение и услугите в областта на неофициалното обучение. 

В конференцията ще вземат присъединяване представители на двете форми на обучение, дружно с няколко медийни сътрудници насочени към планове свързани с интелектуалното детско развиване на деца и юноши, както и представители на бранш обучение от община Варна.

Организатори на конференцията са Виолета Желева – притежател и шеф на туристическа организация " Ваканция М “ - детски и училищен туризъм и Сияна Младенова - притежател и шеф на детски просветителни центрове Smarty Universe в партньорство със Smarty kids България. 

След конференцията се възнамерява старта на новата образователна година, като се приготвят нови планове, в които да вземат присъединяване и родителите. Те са неизменима част от детското развиване. Все повече се следи нуждата, родителите да бъдат въвеждани в образованията на децата, с цел да могат да бъдат оптимално потребни и ефикасни в образователния развой.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР