Парцали от стари дрехи – не ги използвайте за миене

...
Парцали от стари дрехи – не ги използвайте за миене
Коментари Харесай

Не използвайте старите дрехи за парцали!

Парцали от остарели облекла – не ги използвайте за миене на пода!

Много домакини желаят да спестят пари, по тази причина постоянно употребяват разнообразни остарели движимости в семейството. Вместо нови метли и гъби, те употребяват остарели облекла, които към този момент не носят. Всъщност, подът не трябва да се мие с парцали от остарели облекла.

Ако облеклата се износват бързо, това значи, че индивидът ги е носил постоянно и е оставил част от силата си в тях. Не на вятъра се споделя, че всеки човек има своя лична аура – сила, която той предава на други хора и даже на движимостите. Миенето на пода също може да бъде нездравословно.

Миенето на пода с парцали от остарели облекла се счита за неприятен знак. Това ще донесе болест и злощастие на този, който е имал тези облекла. Ако е възрастен, това може да аргументи леко неразположение. Ако, обаче, постоянно употребявате облеклата му вместо специфична метла, това може да аргументи съществено заболяване. Това важи изключително за ризи, рокли, тениски – облекла, чийто плат е покрай човешкото тяло.

Вижте още: Фин кремообразен десерт

Ситуацията е доста по-опасна, в случай че домакинята е решила да употребява детските облекла като парцали за пода. Ако измиете пода с детски облекла, децата могат да се разболеят.

Много постоянно хората употребяват облекла на умрял човек вместо парцали за пода, само че не трябва да го вършиме. Ако умрелият има облекла, подобаващи за носене, би трябвало да ги раздадете на нуждаещите се. Дрехите, които към този момент не могат да се носят, би трябвало да бъдат изгорени. В никакъв случай не би трябвало да се употребяват или изхвърлят.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР