Partners In Development (PID), базирана в Ипсуич, Масачузетс, управлява една

...
Partners In Development (PID), базирана в Ипсуич, Масачузетс, управлява една
Коментари Харесай

Американска организация управлява една от последните медицински клиники в столицата на Хаити на фона на нарастващо насилие

Partners In Development (PID), основана в Ипсуич, Масачузетс, ръководи една от дребното останали медицински клиники в Столицата на Хаити Порт-о-Пренс на фона на продължаващи вълнения в страната.

Тали Марселин, президентът на PID, сподели пред Fox News Digital, че клиниката им е отбелязала растеж на пациенти от самото начало през последните няколко седмици заради затварянето на няколко здравни заведения и изтеглянето на други нестопански организации от региона.

В столицата на Хаити избухнаха боеве от края на февруари, до момента в който банди се биеха с полицията за надзор над Порт-о-Пренс. По-рано предишния месец въоръжени банди нападнаха пандиза в Хаити, освобождавайки близо 4000 пандизчии, и гражданския затвор Croix-des-Bouquets, освобождавайки още повече от 1000 пандизчии.

Националният затвор в центъра Порт-о-Пренс. Сивата постройка вътре в пандиза се назовава Титаник и е мястото, където се държат най-престъпните пандизчии. ((Снимка от N...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР