Партийната разлъка на Кирил Добрев с БСП се оказа пречка

...
Партийната разлъка на Кирил Добрев с БСП се оказа пречка
Коментари Харесай

Кирил Добрев не може да поднови кредитната си карта - още е вписан в Националния съвет на БСП

Партийната раздяла на Кирил Добрев с Българска социалистическа партия се оказа спънка за него да възобнови... кредитната си карта.

За това описа самият той във фейсбук. Причината е, че при издаване на нова карта клиентът попълня декларация дали е част от ръководен орган на партия. Оказало се, че и в двата случая Добрев ще попълни документ с погрешно наличие, защото Върховен административен съд е постановил, че той е част от Българска социалистическа партия, а партията споделя, че не е.

Добрев съобщи, че при опит да поднови кредитната си карта в банката, се оказало, че той още е вписан като член на Националния съвет на левицата.

Кирил Добрев бе  с изключително съвещание на 29 декември 2021 година Година по-късно , тъй като гласуването се провело неприсъствено, единствено с автограф. 

На 11 февруари 2023 година на  на Кирил Добрев и изваждането му от състава на Националния съвет на партията, въпреки решението на Върховен касационен съд.
Заедно с него бяха изключени още знакови членове на партията - евродепутатът Петър Витанов, Светлана Шаренкова, Ана Пиринска, Костадин Бурджов и Валери Жаблянов. Всички те бяха упрекнати в  " неспазване на партийната линия, устава и публичния морал ".
" Преди 1 година, дружно с други мои другари, една жена ме изключи от Българска социалистическа партия за повторно и то още веднъж с машинация. Да си призная, не пострадвам изключително ", казва Кирил Добрев.

Той написа, че преди Нова година му се наложило да отиде в банката, с цел да възобнови кредитната си карта. След като попълнил документите, получил позвъняване от отдел " Сигурност " в банката, откъдето му споделили, че е попълнил документи с погрешно наличие.

" Леко се напрегнах. Нищо, че в България имахме министър председател, попълнил декларация с погрешно наличие, сходно позвъняване ме изненада. Оказва се, че съгласно банката аз съм икономисал, че съм част от партиен управителен орган. Подписал съм се под документ с погрешно наличие.

Как съм " икономисал ", като съгласно една жена нямам общо с партията. Нося документи, решения, медийни изявления, а насреща ми отварят АПИС и чета: Кирил Николаев Добрев - член на Национален съвет на Българска социалистическа партия.

Защо ни заблуждавате господин Добрев, да не кажем лъжете. Ако пък разпиша декларация, че съм част от управителен орган - отново неистина. Та, молбата ми е голяма. Как да направя по този начин, че да не неистина никого освен себе си...? ", написа Кирил Добрев. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР