Партията на вицепремиера Красимир Каракачанов - ВМРО, се регистрира днес

...
Партията на вицепремиера Красимир Каракачанов - ВМРО, се регистрира днес
Коментари Харесай

ВМРО, Атака, Русофили и КОД също се регистрираха за изборите

Партията на вицепремиера Красимир Каракачанов - Вътрешна македонска революционна организация, се записва през днешния ден за присъединяване в парламентарните избори на 4 април, откакто се отхвърли от обединението с НФСБ на Валери Симеонов реши да се яви независимо.

Документи подадоха още " Атака " на Волен Сидеров, " Русофили " на някогашния народен представител от Българска социалистическа партия Николай Малинов и " Консервативно обединяване на десницата " (КОД) на някогашния зам.-председател на ДСБ Петър Москов.

Документите със 7700 подписа в поддръжка на Вътрешна македонска революционна организация в ЦИК внесоха ръководителят на предизборния щаб Юлиан Ангелов, депутатите Александър Сиди и Мария Цветкова, общински съветници и членове на Националния юношески комитет.

" Надяваме се повече българи де припознаят патриотичната идея. Очакванията ни са положителни. Искаме да изместим Движение за права и свободи по резултат - имаме капацитета. Хората видяха, че Вътрешна македонска революционна организация извършва нещата, които дава обещание ", съобщи Ангелов пред медиите и подсети за сполучливите за Вътрешна македонска революционна организация избори за Европейски парламент и локален избор.

Той изброи и какво са създали по време на присъединяване си в ръководството:

" Обещахме 300 лева пенсия и го направихме. Повишаване на приходите и това към този момент е реалност - подвигна се минималната работна заплата; в бранш защита заплатите скочиха над 40%; в полицията и образованието приходите също се покачиха няколко пъти. Вече всички фамилии с деца получават помощ от страната. Чрез данъчни облекчения всяко семейство ще получава, както следва - 450 лева за едно дете, 900 за две, 1350 за три и така нататък Направихме и първите стъпки към въвеждането на безвъзмездна детска градина. Вкарали сме в Народното събрание и Закона за безконечния дебитор, който не откри нужната поддръжка в този, само че ще осъществяваме в идващия парламент! Спряхме скандалната Истанбулска спогодба , антидетската тактика, противопоставихме се против опитите да се узакони еднополовото общуване през Закона за домашното принуждение и така нататък Спряхме обществения паразитизъм на маргиналните групи, въведохме публично потребния труд в интерес на страната за несоциализираните субекти и така нататък "

 Снимка: Пресцентър на Вътрешна македонска революционна организация

Документите на офанзива внесоха водачът Волен Сидеров и известните му съпартийци Десислав Чукулов и Магдалена Ташева. Сидеров съобщи, че тези избори ще бъдат манипулирани , само че все пак може и да има изненади и те да се озоват в новия парламент.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

" Съставът на ЦИК би трябвало да бъде заменен, защото той към този момент е направил законово нарушаване, приемайки едно решение, което съдът, Върховният административен съд го отхвърли. Ние сме сигурни, че в този момент сега отиваме да участваме в един платен мач. Това е нашето виждане. Ако питате " Добре, за какво ще участвате тогава в платен мач? ", тъй като сме " Атака ", съобщи някогашният народен представител, който в този момент е общински консултант.

Регистрацията на " Атака " не мина без скандал - Сидеров влезе в пререкания със чиновниците на НСО, които не позволиха оператор на партийната телевизия да снима подаването на документите. След разногласието въпреки всичко медията беше позволена в постройката на ЦИК, а Сидеров разгласи, че чака " всевъзможни мръсни номера " до изборите.

Лидерът на КОД Петър Москов пък сподели, че партията му имат съответни решения за проблемите в България, а освен празни приказки и обещания.

" КОД е дясна консервативна партия. КОД се основа, с цел да пази полезностите на дясното. Нашите идеологически съперници в тази акция и по принцип, са тези представители на розовия революционен безпорядък, които както постоянно дават обещание ярко бъдеще, само че не споделят нищо за съответните, действителните решения на жителите ", съобщи Петър Москов.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

На излизане обаче Сидеров се здрависа със своя съидейник във връзка с Русия - русофилът Николай Малинов.

Самият водач на " Русофили " съобщи: " Ние сме за мир и съдействие сред изтока и запада, ние сме за съдействие с Русия. " Не! " на разделянето на България на мутри и талибани, което на нас ужасно не ни харесва и не ни устройва ".

 Снимка: Българска телеграфна агенция

Така общо 20 станаха партиите и обединенията, които желаят да се включат в парламентарните избори до този миг. Очаква се през днешния ден това да направи и " ИТН " на Слави Трифонов. След 48 часа изтича срокът за регистрация.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР