Партията на бившия министър-председател Бойко Борисов ГЕРБ пропищя от хакери,

...
Партията на бившия министър-председател Бойко Борисов ГЕРБ пропищя от хакери,
Коментари Харесай

Започна кибервойна срещу Борисов! Разкриха от кого е

Партията на някогашния министър-председател Бойко Борисов ГЕРБ пропищя от хакери, атакували Фейсбука на партията, написа Флогнюз.

„ Нашите информационни източници и канали в обществената мрежа Facebook бяха ударени от доста тежка хакерска офанзива нощес “, заяви на конференция Георг Георгиев от партията на Бойко Борисов. 

По думите му по съответно това били три изявления, касаещи най-горещата за всички български жители тематика в областта на енергетиката – вноса и износа на газ и нефт. 

Трите изявления на ГЕРБ били свързани с „ Газпром “.

Третата публикация е публикувана от публицисти подправена вест, в която се твърдяло, че Бойко Борисов е споделил, че през 2023 година „ Газпром “ би трябвало да се върне в България, прецизираха още от партията. 

Още от момента на стартиране във Facebook са видяни „ масирани офанзиви “ с мнения под тези изявления – идентични, с едни и същи правописни неточности от профили с една, две фотоси и искрено неистинен, разяснява експерт по киберсигурнос към ГЕРБ: „ Когато ги анализирахме, установихме, че съвсем всички са взети от съветската обществена мрежа В контакте и постоянно имената, които се показват зад тези профили, са съветски. Дори главното име да е българско, има метод да се разбере, че е записано като съветски жител преди този момент “. 

Според ГЕРБ политико-икономическата логичност води от кое място идва офанзивата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР