Партия Воля не води преговори за влизане в управлението. Това

...
Партия Воля не води преговори за влизане в управлението. Това
Коментари Харесай

Марешки нарече Сидеров човече със зависимости

Партия " Воля " не води договаряния за влизане в ръководството. Това разгласи на брифинг в националното заседание Веселин Марешки. В рамките на този мандат нямало да влиза във властта.
Коментара си Марешки прави по отношение на намека на депутата от ГЕРБ Делян Добрев пред медия, че съдружните сътрудници от Обединени патриоти могат да бъдат сменени в Народното събрание с депутатите от " Воля ". Веселин Марешки се похвали, че от ден на ден партии виждали групировката му като натурален сътрудник, а пък поради последователността се вдигала и цената на партията му и жителите му вярвали.

Едва на идващите избори Веселин Марешки вижда партията си в ръководството. Иначе той атакува Волен Сидеров, който показвал лабилно политическо държание. Атакистът не изпълнявал обещанията си.
Такива човечета нито могат да ни смъкват цената, нито да я покачат, заяде се той със Сидеров.

А за купувача на ЧЕЗ -Гинка Върбакова, той разясни, че не я познава, само че упорства за почитание към нея. Марешки би влезнал във властта при явен ангажимент за битка с картелите.

За престрелките сред Сидеров и Делян Добрев, в които бе забъркано името му, Марешки отсече: " Нито един не е на моето равнище. " Атакистът нямал задоволително депутати за лична парламентарна група и отново уточни, че дребни човечета се упражнявали на негов тил. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР