Партия „Воля” на Веселин Марешки обяви в парламента, че ще

...
Партия „Воля” на Веселин Марешки обяви в парламента, че ще
Коментари Харесай

Марешки тръгва към евровота със земеделците на Спас Панчев и партията на Касим Дал

Партия „ Воля” на Веселин Марешки разгласи в Народното събрание, че ще взе участие на европейските избори в коалиция, съобщи Българска телеграфна агенция. Обединението се споделя „ Воля – българските родолюбци” и в него влизат обединения, свързвани с познати лица.

Сред тях е Земеделски съюз „ Александър Стамболийски” на различен народен представител – определеният от листата на „ Българска социалистическа партия за България” Спас Панчев, който напусна „ червената” коалиция поради различия с „ Позитано” 20.
Марин Льо Пен и европейските националисти поддържаха ВОЛЯ за евровота Лидерът на френските националисти ще бъде през днешния ден посетител в предаването „ Лице в лице ”, което стартира след bTV Новините в 17ч.
В обединяването влиза и Народна партия „ Свобода и достойнство” (НПСД), основана от някогашния зам.-председател на Движение за права и свободи Касим Дал. Политическата мощ, ръководена през днешния ден от някогашния боен зам.-министър Орхан Исмаилов, беше във властта като част от Реформаторския блок при предното държавно управление на Бойко Борисов.
Снимка: Ладислав Цветков
Във „ Воля – българските родолюбци” влиза и партия „ Обединена социалдемокрация”. Тя през годините също е била обвързвана с Българска социалистическа партия, като в управлението й бяха синът на Андрей Луканов – Карло, а също и някогашният консултант на Бойко Борисов Кольо Парамов.
Снимка: Ладислав Цветков
Вчера стана ясно, че в новото обединяване няма да влезе Съюз на демократичните сили поради идеологически и геополитически разлики.

Новата коалиция се сплотява към цели като „ европейски доходи”, „ очистване на монополите, картелите и битовата престъпност”, „ отбрана на ползите на българските земеделци и предприемачи” и „ етническа и религиозна толерантност”.
Снимка: Ладислав Цветков
Преди по-малко от година Веселин Марешки се разгласи за законови промени, които да забранят предизборните обединения с претекста, че по този начин до парламентарно посланичество стигат политически сили, които другояче в никакъв случай не биха могли да се надяват на такова. На фона на реториката на новото обединяване за етническа и религиозна приемливост, " Воля " беше подкрепена за евровота от водача на френската последна десница Марин льо Пен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР