Партия Възраждане обяви имената на евродепутатите си за предстоящия вот

...
Партия Възраждане обяви имената на евродепутатите си за предстоящия вот
Коментари Харесай

Възраждане обяви кандидатите си за евровота

Партия " Възраждане " разгласи имената на евродепутатите си за идния избор на 9 юни. Това заяви.

Водач е Станислав Стоянов, народен представител от мандатния регион на Велико Търново, а журналистът Петър Волгин е втори. 

" Когато човек се занимава с публицистика, неговата задача е с изключение на информиране, разширение на свободата. Смятам, че по този начин ще можем да се борим за свободата. " Възраждане " е единствената партия която има смелостта да се опълчи против статуквото ", съобщи Волгин. 

В евролистата на партията влизат още Александър Алексиев, ръководител на младежката организация на " Възраждане " в София, и депутатът Димчо Димчев.

Костадин Костадинов разгласи критериите, на база които са били взимания решения за профила на претендентите за евродепутати: " Отговарят на три условия - да са родолюбци, да слагат българския народен интерес на първо място. На трето място, те са отчетливо работливи и ефикасни в работата си до момента. Ще бъдат открити и демократични ", съобщи той. 

Ето и цялостния лист с имената на претендентите за евродепутати:
1. Станислав Стоянов, национален представител2. Петър Волгин, журналист3. Рада Лайкова, ръководител и създател на „ Възраждане “-Берлин4. Димчо Димчев, национален представител5. Георги Джендов, който е ръководител на групата на „ Възраждане “ в общинския съвет в Добрич6. Веселин Киров, юрист7. Александър Алексиев, ръководител на младежката организация на „ Възраждане “8. Калин Калинов, лекар по химия9. Мариян Иванов, журналист10. Касим Садък, адвокат11. Доц. доктор Румяна Иванова, учител в Аграрния университет в Пловдив12. Захари Дончев, общински консултант на „ Възраждане “ в Плевен13. Мира Миркова, криминолог14. Сергей Махаев, орален хирург15. Борил Каменов, общински консултант в Чипровци16. Филип Кънев, бизнесмен17. Тамаш Секереш, славист и българолог. Той е маджарски жител.
От " Възраждане " разясниха и политическата обстановка у нас. " Служебният министър председател Димитър Главчев предложи Даниел Митов да заеме поста на Стефан Димитров във Външното министерство през вчерашния ден. Днес ще внесем предложение за чуване на служебния министър председател Димитър Главчев ", сподели ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов. Според „ Възраждане “ президентът Радев не би трябвало да пописва указа за промяна на министъра.



 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР