Партия Възраждане излиза днес на пред Народното събрание с искане

...
Партия Възраждане излиза днес на пред Народното събрание с искане
Коментари Харесай

Възраждане излиза на национален протест срещу Киро и кликата му: Цари разруха и разпад - пътища се рушат, пенсионерите чакат пенсии, а правителството се оправдава с хакерски атаки

Партия " Възраждане " излиза през днешния ден на пред Народното събрание с искане за незабавна оставка на държавното управление. Националистите считат, че кабинетът на харвардите Кирил Петков и Асен Василев се проваля във всичките си политики.

Освен митинга пред Парламента довечера от 18 часа, партията на Костадин Костадинов е провела и редом събитие в морската столица Варна. То ще се организира през регионалната администрация.

Според " Възраждане " в последните месеци държавното управление се занимава повече с войната в Украйна, в сравнение с с проблемите на страната.
свързани новини71905преди 23 часа
" Страната ни на процедура няма държавно управление, тъй като през днешния ден тя се ръководи от хора, които единствено вредят. Нито едно от решенията, взети от тях, не е в полза на българите. Цари съсипия и разпад. Пътищата ни се разрушават, пенсионерите чакат за пенсиите си, а държавното управление се оправдава, прикривайки се зад " хакерска офанзива ". Държавата ни е постройка, която се разпада, тъй като няма собственик, който да се грижи за нея, а има ръководещи, които се преценяват с външни сили, а не с българския народен интерес ", обявиха от партията.

" Тези хора, които сега ни ръководят, няма да се спрат да докарат България даже до война с Русия. България има потребност от нови избори, незабавно, на които да отидем като на референдум за бъдещето на нашата страна ", съобщи по-рано Костадинов.

Според него нито едно от решенията на кабинета не е в полза на българските жители.

От " Възраждане " декларират, че парите в страната са свършили и това е повода непрекъснато да се теглят заеми. " На процедура нямаме държавно управление. България е без власт. И ние от " Възраждане " го обявихме това. Припомням, че започваме всекидневни митинги, които ще бъдат в цялата страна, освен в София ", сподели преди седмица Костадинов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР