Партия ГЕРБ пожела да има избори и си ги получи,

...
Партия ГЕРБ пожела да има избори и си ги получи,
Коментари Харесай

Радан Кънев: Не очаквам драма при избора на служебен кабинет

Партия ГЕРБ пожела да има избори и си ги получи, безапелационен е Радан Кънев, сподели в ефира на БТВ евродепутатът от ДСБ Радан Кънев.

 

Не чакам драма при избора на длъжностен кабинет, уточни той. " Това излизане и говорене - този не може, оня не може, е, с цел да се сътвори в допълнение чувство за рецесия ", уточни Радан Кънев.

 

Ситуацията, в която България отива на предварителни избори, основава опасности, счита евродепутатът.

 

На първо място, ясно е, че това държавно управление гарантираше еднопосочната принадлежност на страната към Европейски Съюз и НАТО. На второ място е стопанската система - тя има потребност от избрана нормативна поддръжка, изреди Кънев в предаването " Лице в лице ". Според него през последните 9 месеца бизнесът се е отърсил от корупционния напън.

 

Ключов, систематичен риск съгласно него е, че на 9 юни стартира процесът в Европейски Съюз, който дефинира накъде ще се движи Съюзът. " В този миг България ще се намира във вихъра на хаоса - няма да има болшинство. Помните какъв брой време избирахме ръководител на парламент. В това откровенно безредие ние ще отсъстваме от най-важния спор ", продължи Радан Кънев.

 

 

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР