Партиите от семейството на Европейската народна партия (ЕНП) ще ползват

...
Партиите от семейството на Европейската народна партия (ЕНП) ще ползват
Коментари Харесай

На Eвроизбори’2019 ЕНП ще ползва по-централизиран подход при ползването на информация от партиите

Партиите от фамилията на Европейската национална партия (ЕНП) ще употребяват по-централизиран метод при потреблението на информацията, която постъпва от партиите-членки по време на европейските избори през 2019 година.

Тази концепция на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила беше разисквана и призната по време на срещата на кампанийните мениджъри на ЕНП, която се организира в хърватската столица Загреб.

Целта на използването на централизирания метод е общата акция на ЕНП да бъде приспособена към спецификата на националните акции в обособените страни-членки на Европейския съюз и да кореспондира с тематиките, които вълнуват жителите на съответната страна, акцентира Цветанов.

В рамките на срещата на кампанийните мениджъри на ЕНП Цветан Цветанов показа презентация на тематика „ Анализ на акцията за президентските избори през 2016 година – подценяване на обществените мрежи “.

Заместник-председателят на ГЕРБ показа и проучва разпознати онлайн трендове за генериране и разпространяване на подправени вести без съответни източници и създатели, чиято единствена цел е била да дискредитират ГЕРБ и разпознаваемите политически фигури на партията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР