Партиите да преосмислят политическия морал, принципите и начините на правене

...
Партиите да преосмислят политическия морал, принципите и начините на правене
Коментари Харесай

Румен Радев: Партиите да преосмислят политическия морал, принципите и начините на правене на политика

" Партиите да премислят политическия морал, правилата и методите на правене на политика у нас ". Това съобщи президентът Румен Радев пред медии.

Всеки, който има упоритостта да прави някакви дълбоки проблеми в службите, да не кажа и разгром, би трябвало да е наясно, че тези служби не са на президента, а са на България и са под директното управление на Министерски съвет, а не на президента. Ако искаш да реформираш службите, би трябвало минимум да познаваш законите за тези служби, структурата, дилемите, функционалностите, съдружие с задгранични сътрудници. Службите в действителност са оптимално реформирани, сподели той.

.„ Много прилагателни се изрекоха за тези записи, само че казусът е доста бездънен – той визира надълбоко моралните устои на политическата класа, което води до все по-изтъняващо доверие в политическата система и държавността. Без това доверие не можем да реализираме огромни национални цели и упоритости “, разяснява той.

Той съобщи, че чака партиите да премислят политическия морал, правилата и методите на правене на политика у нас.

„ Алабализмите не са мой способ, а на други. Нека тези хора обяснят своите думи, както и да обяснят доста други неща “, сподели още Радев.

„ Нямам информация нашите служби да да се свързали с южноафриканските преди убийството на Красимир Каменов - Къро. Сега се прави всичко допустимо и се работи в тясно взаимоотношение със страната за следствието и би трябвало да използваме всички благоприятни условия, с цел да стигнем до поръчителите и причинителите на това ликвидиране. Това са тревожни феномени, не би трябвало да позволяваме България да се връща в 90-те години “, добави президентът.

Той изясни, че от изтеклите записи ставало ясно, че доста мъчно ще допусне някои хора да седнат на масата, където да се разисква класифицирана информация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР