Парламентът ще одобри споразумение за консултантски услуги между Министерството на

...
Парламентът ще одобри споразумение за консултантски услуги между Министерството на
Коментари Харесай

Одобряват споразумението между Министерството на енергетиката и МБВР

Парламентът ще утвърди съглашение за консултантски услуги сред Министерството на енергетиката и Международната банка за възобновяване и развиване, подписано на 30 септември тази година, заяви БНР. То планува оказване на поддръжка от страна на интернационалната институция на министерството за обективен преход към декарбонизация в осем района на страната по отношение на условията на Механизма за обективен преход. Споразумението е на стойност 2,5 милиона лв., които ще бъдат обезпечени от Оперативна стратегия " Добро ръководство ".

Във времето за парламентарен надзор вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще дава отговор на четири въпроса, свързани с формалната позиция на България при стартирането на договарянията сред Европейския съюз и Република Северна Македония.

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще отговори на запитване на Българска социалистическа партия по отношение на развиването на енергетиката в България.

Петя Аврамова, министър на районното развиване и благоустройството, ще отговоря по отношение на резултатите и бъдещата политика, свързани с въведената в страната ТОЛ-система.

В парламентарния надзор ще вземат участие още четирима министри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР