Парламентът ще гласува тази седмица Проект за решение за структурни

...
Парламентът ще гласува тази седмица Проект за решение за структурни
Коментари Харесай

НС закрива министерството за българското европредседателство

Парламентът ще гласоподава тази седмица Проект за решение за структурни и лични промени в Министерския съвет свързани със закриването на министерството за българското европредседателство.

Това планува проектопрограмата на Народното събрание за тази седмица. Очаква се решението да бъде гласувано в четвъртък. В сряда се планува Народното събрание да стартира работа с второ четене на промени в Закона за прекосяването през и пребиваването на територията на Република България на съюзнически и на непознати въоръжени сили. В проектопрограмата са още второ четене на промени в Закона за културното завещание, в Закона за устройство на територията, в Закона за чистотата на атмосферния въздух, в Закона за гражданското въздухоплаване и на първо четене в Закона за отбрана от нездравословното влияние на химическите субстанции и смеси.

За четвъртък е планувано и гласоподаване на второ четене на промени в Закона за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество.

В петък се чака депутатите да изберат ръководител, зам.-председател и членове на Националното бюро за надзор на специфичните разследващи средства. След това ще е обичайният парламентарен надзор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР