Парламентът отвори вратите си за граждани в рамките на инициативата

...
Парламентът отвори вратите си за граждани в рамките на инициативата
Коментари Харесай

Парламентът отвори вратите си за граждани

Парламентът отвори вратите си за жители в границите на самодейността Европейски дни на наследството. Сградата на площад " Народно заседание " посрещна в 10 часа всички, които желаеха да прегледат работното място на депутатите. 

Ученици, туристи и депутати бяха също измежду възползвалите се от отворените порти на Народното събрание. Хората питаха за идното председателство на Европейски Съюз, изясни заместник-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева :

Каква е ролята на Народното събрание, описах им и за първо и за второ четене, както и за работата на комисиите. Аз им споделих, че депутатските кюфтета не са вкусни. Понякога тук се приказват и нелепости, само че тук се вършат и доста смислени неща. Тук се работи доста съществено и доста отговорно.
Гостите можеха да прегледат пленарната зала, коридорите и непрекъснатата експозиция, обвързвана с историята на законодателната институция.В рамките на самодейността Европейски дни на наследството, която се организира през днешния ден и на следващия ден, отварят порти и други влиятелни здания и институции като Президентството и Министерството на защитата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР