Парламентът одобри нов договор за 7,2 млн. долара заради изтребителите

...
Парламентът одобри нов договор за 7,2 млн. долара заради изтребителите
Коментари Харесай

Парламентът одобри нов договор за 7,2 млн. долара за изтребителите F-16

Парламентът утвърди нов контракт за 7,2 млн. $ поради изтребителите F-16. Средствата са за системи за сигурност на пространствата за предпазване на класифицирано съоръжение и въоръжение, заяви бТВ.

Ще бъдат построени системи за сигурност на пространствата за предпазване на класифицирано съоръжение и въоръжение с подредба „ US Secret ” за самолетите F-16 Block 70.

Договорът планува:

- Доставка на брави, заключващи механизми за порти и консумативи, нужни за създаване на охранителни системи в сходство с условията за сигурност на Правителството на Съединени американски щати,

- Проектиране и създаване на система за сигурност на склада за предпазване на класифицирано съоръжение (ССКО),

- Услуги за ръководство на склада за предпазване на класифицирано съоръжение (ССКО) за период три години и три години поддръжка на охранителните и структурните системи, свързани с действието на склада,

- Консултантски услуги по планиране и създаване на системи за сигурност за други уреди за аероплан F-16 Block 70 в авиобаза „ Граф Игнатиево “, където ще се съхранява класифицирано съоръжение на самолета и потребление на класифицирана информация.

Влизането в действие на този контракт има директно отражение върху периодите за осъществяване на избрани инфраструктурни действия в Република България и всяко закъснение ще докара до неспособност за приемане на самолетите на българска територия, се показва в претекстовете към законопроекта за одобрение.

Инфо: бТВ

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР