Парламентът гласува подадената оставка от депутата от „Има такъв народ“

...
Парламентът гласува подадената оставка от депутата от „Има такъв народ“
Коментари Харесай

Виктория Василева: Казвам „Сбогом“ само на собствените си илюзии. Тошко Йорданов се хвана за главата

Парламентът гласоподава подадената оставка от депутата от „ ИТН “ Виктория Василева.

От трибуната на Народното събрание тя съобщи следното: „ Сигурна съм, че моето решение за някои от Вас е било изненада. Сигурна съм, че за друга част от Вас може би е било шокиращо. Но има и една трета група от хора, за които не е нито едно от двете. И това са хората, които ме познават “.

Това обаче предизвика ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов да се хване за главата.

„ Винаги съм се управлявала от убеждението си, че политика се прави с разум и сърце, а не с лакти, зъби и нокти. И в случай че неналичието на разум може да бъде обезщетена по един или различен метод, то неналичието на сърце – в никакъв случай.

Благодаря на всички, които се отнасяха към мен с почитание, схващане и колегиалност. Ще имате и Вие моето почитание. Това, което желая със несъмнено да знаете, че това решение съм го взела сама с цялостното схващане за това, което върша.

Ще е хубаво, в случай че един път вечно разберем, че това, което ни прави сполучливи хора – освен полиците, е когато забравим „ Аз “, а стартираме да приказваме с „ Ние “.

Заради това през днешния ден не Ви споделям „ Сбогом “, тъй като споделям „ Сбогом “ само и единствено на личните си илюзии “, съобщи Василев.

След думите й залата стартира да ръкопляска, а единствените, които не го направиха бяха Тошко Йорданов и Станислав Балабанов.

Все отново по-късно Йорданов се качи на парламентарната естрада и завия следното:

„ Аз също желая да изкажа признателност към госпожа Виктория Василев за работата и времето, в което бяхме дружно. Тя сподели, че в парламентарната ни група хората са свободни и няма някаква казарма, в която всеки, който мисли друго бива разстрелван – неща, които бяха казани от други хора по този мотив.

Василева постъпва почтено, напускайки Народно събрание, за разлика от едни други, които постъпиха не толкоз мъжки, колкото тя “.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР