Парламентът донесе добри новини в сряда – експедитивно бе избрано

...
Парламентът донесе добри новини в сряда – експедитивно бе избрано
Коментари Харесай

Карък: Висящият ген. Атанасов този път изпадна от шефската трибуна

Парламентът донесе положителни вести в сряда – експедитивно бе определено управление – ръководител и зам.-председатели. Не толкоз добър обаче се оказа денят за ген. Атанас Атанасов, който този път няма да седи на трибуната като зам.-шеф, въпреки да бе привикнал с високия пост в цели 4 Народното събрание.

Съпредседателят на Демократична България този път не бе определен, защото от името на обединението бе излъчен любимецът Никола Минчев, чиято обща кандидатура точно Атанасов разгласи от трибуната на Народно събрание.

Зевзеци незабавно припомниха по какъв начин в 47-ия парламент, генералът безусловно увисна в профил на президиума до стълбичката, защото седемте зам.-председатели мъчно се сместиха на масата. На генерала се падна ролята да поседне съвсем на стълбите в профил и комфортно да протегне крайници.



Сигурно това е било знак, че фактически ще изпадне от шефското място, поясняват с комизъм обстановката депутати от опозицията, въпреки че в 48-ия парламент генералът прозорливо избегна да сяда най-после на шефската естрада.  

Този път в ролята на „ провесен ” се оказа социалистът Кристиан Вигенин, въпреки че не му се наложи да стои чак в толкоз неуместна поза поради понижената численост заместници на ръководителя Росен Желязков.

Ген. Атанасов бе зам.-председател в цели четири Народни събрания подред – от 45-то до 48-то. 

Снимка: Агнес Методиева 

 

 
   
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР