Парламентарният шеф на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов ще води

...
Парламентарният шеф на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов ще води
Коментари Харесай

ГЕРБ ги нареди: Вежди повежда Пловдив -област, Бойко се бори с Хазарта в 25-и МИР

Парламентарният началник на 48-ото Народно заседание Вежди Рашидов ще води листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив-област. 

На предходните парламентарни избори отпред на листата беше сложена някогашната шефка на Българската организация за вложения Десислава Трифонова. Тогава скулпторът влезе в Народното събрание от третото място в листата на града под тепетата, където следваше Бойко Борисов и еколога Стефан Шилев в изборния лист.

Вече стана ясно, че Бойко Борисов още веднъж ще се състезава в лидерския регион на столицата - 25-и МИР, той ще бъде отпред и на листата в Пловдив и на тези избори. За следващ път шефът на ГЕРБ ще се изправи против Ицо Хазарта, от който загуби на последните избори. Експремиерът ще се състезава и с Корнелия Нинова, коятое лидер на алената листа в знаковия регион. Този път обаче някогашният министър председател най-вероятно няма да се откаже от депутатското място, както правеше до момента.



В софия, първи в 23-и МИР още веднъж ще застане Румен Христов, а острието на ГЕРБ Тома Биков ще се бори отпред на 24-и изборен регион. Даниел Митов ще води листата във Варна, а във Велико Търново лидер ще бъде Костадин Ангелов.

По-рано през днешния ден Бойко Борисов заяви, че проблеми с листите няма, те са гласувани и подписани, а в неделя ще бъдат регистрирани дефинитивно.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР