Парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и ДПС не отправиха критики към

...
Парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и ДПС не отправиха критики към
Коментари Харесай

ГЕРБ призоваха за повече мъдрост след изборите, ДПС подкрепиха кабинета Главчев

Парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи не насочиха рецензии към състава и структурата на служебното държавно управление, показано от претендента за длъжностен министър-председател Димитър Главчев, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Опитът ме е налучил, че резултатите от изборите не зависят от министъра на вътрешните работи, а зависят от качеството и убедителността на политиците, които се явяват на изборите ", съобщи Томислав Дончев. 

" Фокусът на изборния развой върху един или различен представител издават известна доза политическа беззащитност ", добави той във връзка реакцията на Кирил Петков. 

Йордан Цонев пък съобщи, че Движение за права и свободи застава зад конституционните промени и даде поръчка, че ще поддържа служебното държавно управление. По думите препоръчаният кабинет има фокус и върху двете съществени цели - влизането в Шенген и еврозоната. 

" Ние като партия, която постоянно е защитавала институционалността, държавността и законите, се придържаме към промените в Конституцията. С тях сме дали правото на претендента за длъжностен министър председател да избере състава на Министерския съвет. Уважаваме избора на господин Главчев. 

Има фокус сред двете съществени цели на страната - приемането ни в еврозоната и в Шенген ", сподели Цонев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР