ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 Кандидатите за народни представители от листата на ПП

...
ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021
Кандидатите за народни представители от листата на ПП
Коментари Харесай

Републиканци за България с решения за развитие на Област Х...

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Кандидатите за народни представители от листата на Политическа партия " Републиканци за България " за 29 МИР-Хасково започнаха предизборна обиколка в Харманли, Любимец, Свиленград и Ивайловград. Водачът на листата Радостина Циркова, регионалният координатор Димитър Димитров и претендентите за народни представители Славейко Иванов, Десислав Николов, Юлияна Милева, Георги Христов, Ренета Николова, Янко Чолаков, Тенчо Иванов и Танчо Димов се срещнаха с жители и изслушаха техните проблеми и оферти за развиването на дребните обитаеми места. Земеделските производители в Свиленград се оплакаха от сложната реализация на стоката си на нашия пазар. Републиканци за България имат ясна визия за повече български храни в обществения бранш, изясни претендентът за народен представител Димитър Димитров и добави: “Нашата тактика планува смяна в съотношението на храните, доставени от чужбина и създадените в България, като считаме, че общественият бранш би трябвало да се трансформира в пазар и главен канал за реализация на българските храни. Ще го създадем посредством въвеждане на законови ограничения, които да пазят здравето на потребителите “. Свиленградчани споделиха още, че градът е извънредно подобаващ за каране на колело, само че нямат построена велоалея. Водачът на листата Радостина Циркова пое ангажимент да работи в тази посока и добави, че партията планува всеки кмет в дребните обитаеми места да получава дотация от най-малко 10 хиляди лв., като средствата ще бъдат употребявани за облагородяване съгласно потребностите.

Друг значим миг в пограничните региони е развиването на дребния и междинен бизнес, които са гръбнакът на стопанската система. Само развиването на дребния, междинния и фамилния бизнес може да увеличи сензитивно приходите и доста да усъвършенства метода на живот на фамилиите и семействата в този регион. “Възнамеряваме да предоставим повече гаранции за бизнеса и да осигурим спомагателни благоприятни условия за рисково финансиране “, споделиха претендентите за народни представители.

В Ивайловград лидерът на листата Радостина Циркова призна, че градът е един от най-любимите й. Красотата на природата, забележителностите и античната история могат да трансфорат Ивайловград в мечтана туристическа дестинация. Заради Ковид рецесията хотелиери, ресторантьори и туристически организации са пред банкрут. Затова Политическа партия “Републиканци за България “ плануват в програмата си едногодишна данъчна почивка за сектора. Следващата година ще бъде сериозна за оцеляването на компаниите от туризма, по тази причина посредством данъчната почивка ще се понижат цените на услугите и ще останат повече средства за българския бизнес. Друг проблем, който Радостина очерта е фактът, че хората от Ивайловград са без достъп до качествено опазване на здравето. " Като депутат, ще работя за създаване на медицински център за жителите на Ивайловград, с цел да не губим скъпи животи при превозване на заболели до най-близките градове по сложния маршрут ", добави тя.

Доверете са на екипа на Политическа партия “Републиканци за България “ на 04.04 с бюлетина 21, с цел да живеете в страна с правила!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР