Парламентарната традиция в такива моменти изисква да се кажат думи

...
Парламентарната традиция в такива моменти изисква да се кажат думи
Коментари Харесай

Росен Желязков: Не е моментът за патос, не е моментът и за тържество

Парламентарната традиция в такива моменти изисква да се кажат думи с церемониален темперамент, аз обаче мисля, че не е моментът за възторг, не е моментът и за празненство, съобщи от трибуната ръководителят на 49-ото Народно заседание (НС) Росен Желязков след избора му отпред на институцията, съобщи Българска телеграфна агенция.

Всички ние осъзнаваме отговорността и тази отговорност са упованията на обществото за сигурност, правдивост, за непоклатимост, уточни той .

Тези упования предпоставят ние да знаем и да водим процесите в посока, която дава отговор на девиза на тази постройка, да сътворяваме наличие и то с изразни средства, които дават отговор на достойнството и достолепието на тази институция, означи Желязков.

Той благодари за поддръжката и особено на Никола Минчев и Вежди Рашидов, че са водили 47-ото и 48-ото Народно заседание с достолепие

и мъдрост. Искам да благодаря на всеки един от вас като на мои сътрудници, сподели Желязков. Специално желая да благодаря на ръководителя Минчев и на ръководителя Рашидов за това, че водиха 47-ото и 48-ото Народно събрание с достолепие и мъдрост, уточни той.

След речта, траяла единствено минута и половина, Росен Желязков пое управлението

на съвещанието от най-възрастния присъстващ депутат Вежди Рашидов. Преди това, откакто разгласи избора на Росен Желязков, Рашидов го разказа като един извънреден правист, интелигентен, спретнат и трудолюбив човек.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР