Парламентарната република вече се е изчерпала. Това се доказваше с

...
Парламентарната република вече се е изчерпала. Това се доказваше с
Коментари Харесай

Балабанов: Парламентарната република вече се е изчерпала

Парламентарната република към този момент се е изчерпала. Това се доказваше с всеки един ден от последното Народно заседание. Виждате какви червени линии се чертаеха в Народното събрание. Партиите не можеха да изберат ръководител на Народно събрание. Това съобщи Станислав Балабанов от " ИТН " в ефира на БТВ.

" Ако станем президентска република, Народно събрание към този момент ще работи законово. Предишните министър председатели Борисов и Петков използваха Народно събрание за бърсалка и свои персонални цели. Ако станем президентска република, всички институции ще работят чисто и транспарантно. Ние задаваме въпроса за Велико Народно заседание, което да промени Конституцията``, добави още той.

" Няма нищо неприятно в референдумите. Това също е метод за лечение на демокрацията. Хората би трябвало да бъдат питани. Българските жители са работодателите на политиците. 33 години живеем в парламентарна република, която не създаде нищо. Хората търсиха спасители, които след това ги разочароваха. Никой не си играе с огъня. Референдумът е един либерален метод. Ние постоянно сме били поредни. Целта ни е да отпушим системата, хората да си кажат мнението и да сменим неработещата сега система. Парламентарната република е в патова обстановка ", безапелационен беше Балабанов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР