Парламентарната конвенция диктува, че обикновено има само правителствена поправка към

...
Парламентарната конвенция диктува, че обикновено има само правителствена поправка към
Коментари Харесай

Сър Кийр Стармър е изправен пред възможно разследване за твърдения, че е оказвал натиск върху председателя на парламента по време на дебата за Газа

Парламентарната спогодба диктува, че нормално има единствено държавна корекция към предложение на опозицията, само че сър Линдзи сподели, че е избрал поправката на лейбъристите, с цел да разреши допустимо най-широк спор.

Въпреки това, критиците в SNP и консерваторите настояват, че той се поддаде на натиска от Лейбъристката партия да избере поправката за попречване на евентуален протест измежду нейните депутати, които биха могли да гласоподават за предлагането на SNP, в случай че им бъде отказана опцията да гласоподават сами.

След митингите се разпространиха известия, че сър Кийр е оказал напън върху сър Линдзи, народен представител от Лейбъристката партия, преди да поеме ролята на ръководител, да избере поправката на своята партия, с цел да предотврати евентуален протест - като по този метод сложи безпристрастността си под въпрос. " и следствието е една от редица евентуални варианти, които се преглеждат.

Сър Кеир " изрично " отхвърли изказванията, както и сър Линдзи, който настоя, че сигурност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР