Парламентарната група Възраждане“ номинира най-добрия кандидат Петър Петров за председател

...
Парламентарната група Възраждане“ номинира най-добрия кандидат Петър Петров за председател
Коментари Харесай

НОВО 20! Костадинов полудя, поиска нещо неочаквано и заяви: Този парламент е мъртво роден

„ Парламентарната група „ Възраждане “ номинира най-хубавия претендент Петър Петров за ръководител на 48-ото Народно заседание “ – това сподели за Българска телеграфна агенция ръководителят на Костадин Костадинов. По думите му цялата парламентарна група на застава зад номинацията на Петров.

По думите му той ще бъде доста добър ръководител на Народното събрание (НС), „ тъй като индивидът, който застане начело, би трябвало да е на първо място този, който основава ред и работен, потребен режим, нещо което е извънредно мъчно и не се отдава на всеки “.

Костадинов посочи, че с изключение на дипломатичност, индивидът, който застане начело, би трябвало брилянтно да познава, освен правилника за организацията и активността на Народното събрание, само че и законите на републиката, с цел да може в пленарната зала да не изпада в неуместни обстановки.

„ Подобни обстановки, в които ръководителят на законотворческия орган на републиката, да не е наясно със законите на страната, са се случвали обратно във времето “, добави той.

Относно работата на 48-ото Народно събрание, Костадинов уточни, че и този парламент е „ мъртво роден “.

„ Колкото по-бързо приключат тъгите му и отидем на нови избори, толкоз по-добре “, добави водачът на „ Възраждане “.

Освен Петър Петров, за поста ръководител на 48-ото Народно заседание, най-голямата парламентарна група в 48-ото Народно събрание ГЕРБ-СДС издига Росен Желязков, втората по бройка парламентарна група „ Продължаваме Промяната “ номинира ръководителя на 47-ото Народно заседание – Никола Минчев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР