Парламентарната група на "Воля" иска да знае истинските мотиви за

...
Парламентарната група на "Воля" иска да знае истинските мотиви за
Коментари Харесай

Воля пита БСП за истинските мотиви за вота на недоверие

Парламентарната група на "Воля " желае да знае същинските претекстове за вота на съмнение на Българска социалистическа партия против държавното управление. Това разгласи националният представител Кръстина Таскова на брифинг в коридорите на Народното събрание в отговор на въпрос каква е позицията на партията по идния избор на съмнение. Депутатите от "Воля " очаквали срещата с сътрудниците си от левицата на следващия ден, тъй като имало има три съществени момента, на които те държат да получат отговор.

"Подготвили сме им въпроси. На първо място какво чакат самите те от този избор на съмнение, да бъде сполучлив или не. Те са втората по величина политическа мощ и знаете, че имат право да сформират държавно управление в границите на този мандат. Това ли е задачата им и в случай че да, с кого ще ръководят ", разясни Таскова. По думите й от "Воля " питат още дали Българска социалистическа партия имат проект за разрешаване на рецесията и дали ще го показват. "Или просто работят на правилото "Стани, да седна ", разяснява още Таскова.

Тя съобщи, че от "Воля " желаят да знаят какъв е същинският претекст на вота. "Да затвърдят позицията на един упорит водач, който е пред конгрес и пред нови вътрешнопартийни избори или е просто следващият политически ход на съпротива, откакто стана ясно съглашателството им с ръководещите и стана ясна тяхната цена от 8 лева на глас. Това са въпросите, които ще сложим ", заключи Таскова, намеквайки за изненадващото решение партийната дотация да стане по 8 лв. на глас, което беше признато при разискването на държавния бюджет в края на предходната година.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР