Парламентарната група на “Изправи се.БГ. Ние идваме” ще вземе решение

...
Парламентарната група на “Изправи се.БГ. Ние идваме” ще вземе решение
Коментари Харесай

Хаджигенов сравни партията на Слави с ГЕРБ и БСП и пак захапа правосъдния министър на ИНТ

Парламентарната група на “Изправи се.БГ. Ние идваме” ще вземе решение на следващия ден следобяд дали да поддържа предлаганото от ИТВ държавно управление, съобщи адв. Николай Хаджигенов пред БНР.

Решението ще бъде ясно, няма да отсъстваме от пленарна зала или да се въздържаме - “еквилибристики няма да вършим, няма да се въртим в кръг”, съобщи Хаджигенов и загатна, че ИБГНИ и Демократична България ще имат обща позиция.

Партиите на митинга не водят диалози с Има Такъв Народ, съобщи в това време Хаджигенов.

“ИТН водят диалози с Българска социалистическа партия, не с нас. На нас ни демонстрираха филмче. Водихме диалози преди на равнище специалисти, от този момент не е имало никакви разговори”, изясни той.

Според Хаджигенов, метода по който Има Такъв Народ образуват държавно управление и търсят поддръжка е " обезчестяване на демокрацията по жесток метод ".

Новото предложение за министър на правораздаването - Иво Атанасов, е “потресаващо”, съобщи депутатът.

Хаджигенов е безапелационен, че Атанасов е направил най-дебилният коментар по “Истанбулската конвенция”. Крайно време е някои хора да пораснат, не на растеж, политически да пораснат, съобщи депутатът.

Според него Има Такъв Народ правили " силово налагане вид ГЕРБ и Българска социалистическа партия в най-силните им години. Каква е разликата - че си направил личен ГЕРБ? ", попита той.

Това, което бих трансформирал, е генерално механизма, по който Има Такъв Народ се пробва да вършат политика. Те се опитават да хвърлят виновността, ние нямаме проблеми с вините, Борисов ни обвиняваше 12 година в какво ли не, добави Хаджигенов.

За отдръпването на Момчил Иванов и коментара на Тошко Йорданов по адрес на медиите, които им нападнали претендента, депутатът от ИБГНИ сподели, че на " долнокачествен сценарист медиите му са отговорни. "

Борисов е политически мъртвец, не е нужно да се плашим едни с други, да се съберем и да си създадем нещата както би трябвало, прикани още Хаджигенов. Така той задочно отговори на соцлидерката Корнелия Нинова, която предизвести, че Борисов с завръща, в случай че те не се схванат.

Според него всички виждали, че отново 6 партии ще вляза в идващия парламент, само че това го виждали всички без Има Такъв Народ.

" Искаме народна власт, не сте сами, огледайте се ", прикани той хората на Слави Трифонов.

Според него нямаме естествена страна, с цел да се разделяме на идеологии, Той акцентира, че за конституционна смяна ще би трябвало и поддръжка на Движение за права и свободи.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР