Парламентарната група на Изправи се БГ! Ние идваме! няма да

...
Парламентарната група на Изправи се БГ! Ние идваме! няма да
Коментари Харесай

Изправи се БГ! Ние идваме! няма да подкрепи кабинета на Слави Трифонов

Парламентарната група на " Изправи се БГ! Ние идваме! " няма да поддържа кабинета на Слави Трифонов и " ИТН ". Това разгласи Мая Манолова след съвещание на групата дружно с останалите депутати от обединението.

От думите й стана ясно, че и тяхната ПГ е получила документ от Има Такъв Народ, само че това не е съглашение, което да са подписали и двете страни.

" Предложена е едностранна декларация, в която няма ясни задължения и периоди, тя е цялостна с положителни пожелания. Така и съглашение не бе подписано. Заявихме ясно, че няма да подкрепим кабинет, който да бъде сянка на ГЕРБ и Движение за права и свободи, не можем да вършим компромис с упованията на българските жители ", безапелационна беше Манолова.

" Не бива да се счита за акт, който демонстрира пренебрежение към нашите евентуални сътрудници, в противен случай, подхождаме с цялата отговорност и тъкмо по тази причина не можем да си позволим да не можем да подсигуряваме програмните си съглашения с автограф ", добави и Арман Бабикян.

Към казаното Татяна Дончева посочи, че условието към едно съглашение е да има автограф на водача. Тя уточни, че под този документ би трябвало да стои единствено подписът на Слави Трифонов и на никой различен.

Отново бе повторено, че не утвърждават кандидатурата на Петър Илиев.

Очаквайте детайлности.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР