Парламентарната група на ГЕРБ-СДС внесе искане в деловодството на Народното

...
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС внесе искане в деловодството на Народното
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС поискаха изслушване на Рашков в парламента

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС внесе искане в деловодството на Народното събрание Бойко Рашков да бъде привикан в Народното събрание за чуване.
Служебният министър на вътрешните работи " да се яви в Народното събрание, с цел да бъде изслушан във връзка направените от него обществени изказвания за противозаконни подслушвания на политици и жители ", гласят претекстовете към настояването на парламентарната група. То би трябвало да бъде прегледано най-късно до края на идната седмица.

Междувременно Мая Манолова съобщи пред публицисти в Народното събрание, че " целият офис на " Изправи се БГ " е бил подслушван нелегално " в продължение на месеци. " Имаме докзателств за това. Ще настоваме цялата истина за този срам да излезе нескрито. ", сподели председателката на " Изправи се БГ! " след първото съвещание на председателския съвет в 46-ото Народно събрание. Тя се базира за изказванията си на лист с хора,  чиито диалози са прихващани, в който попадало и нейното име. " Там са имената на още десетки хора. Тази информация сме я предали в Министерство на вътрешните работи. Трябва да се направи една същинска инспекция ", сподели Манолова.  Подслушвателни устройства обаче не са откривани в партийния офис, стана ясно от думите ѝ.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР