Парламентарната група на БСП се събира на двудневен семинар в

...
Парламентарната група на БСП се събира на двудневен семинар в
Коментари Харесай

Нинова на СПА с депутатите, после сред народа

Парламентарната група на Българска социалистическа партия се събира на двудневен семинар в едно от най-новите СПА-бижута с минерална вода в страната – четиризвездният Хот Спрингс Медикъл и СПА, Баня, Разложко. Това потвърдиха през вчерашния ден пред „ Труд ” членове на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия.

Запознати припомниха, че модерният комплекс стана СПА Хотел за 2017 година.

Партийният конгрес ще се състои понеделник и вторник, а измежду главните тематики ще е напускането на пленарна зала на 3/4 от депутатите и отиването им при народа. Оставането единствено на 20 от 79 депутати на Българска социалистическа партия в Народното събрание бе оповестено от водача на левицата Корнелия Нинова в декларация във връзка новия политически сезон.

Много от народните представители обаче разбрали едвам от парламентарната естрада, че няма да вървят на работа, а ще се срещат със симпатизанти в страната. Това обаче автоматизирано им реже сериозна част от заплатите.

Семинарът в началото бил умислен като разширена полемика за неотдавна признатия документ „ Визия за България “. Но в този момент ще се наложи управлението на парламентарната група да прави прецизни графици за наличие и неявяване на депутатите в Народното събрание. Защото е решено депутатските надници да се заплащат от партийната дотация.

Сумата все още не е ясна, защото още не е известно какъв брой време соцдепутатите ще останат отвън пленарна зала. А някои от избаниците на Българска социалистическа партия разчитат единствено на възнагражденията си като депутати.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР