Паркирането в пловдивската „Синя зона“ утре ще е безплатно, тъй

...
Паркирането в пловдивската „Синя зона“ утре ще е безплатно, тъй
Коментари Харесай

Паркираме безплатно в „Синя зона“ за Гергьовден в Пловдив

Паркирането в пловдивската „ Синя зона “ на следващия ден ще е гратис, защото на 6 май публично се чества Гергьовден, Ден на храбростта и Българската войска.

От Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “ припомнят, че „ Синя зона “ работи от понеделник до събота – от 08:30 до 18:30 часа. Цената за един час престой е 2 лева и може да се заплати посредством закупуване на талони, изпращане на SMS на номер 1332 или паркинг автоматите.

Паркоматите дават комфортен метод за таксуване, тъй като посредством тях водачите могат да заплатят и къс престой от 30 минути за сумата от 1 лев; значимо е обаче издадената касова записка да се сложи на очевидно за контрольорите място.

Последната оригиналност е, че от 26 април насам таксуването за „ Синя зона “ по цялата улица „ Иван Вазов “ става единствено посредством паркомати и SMS на къс номер 1332. За задачата в сектора от колелото на Централна гара до кръстовището с ул. „ Авксентий Велешки “ бяха сложени 3 нови машини. Служителите, които до скоро продаваха талони, са пренасочени към пресечките на улицата, които попадат в обсега на зоната за платено паркиране.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР