ПАРК СИТИ, Юта (AP) — Джеси Айзенбърг не беше гледал

...
ПАРК СИТИ, Юта (AP) — Джеси Айзенбърг не беше гледал
Коментари Харесай

Джеси Айзенбърг трябваше да изхвърли книгата си с игри, за да режисира Киърън Кълкин в „A Real Pain“

ПАРК СИТИ, Юта (AP) — Джеси Айзенбърг не беше гледал „ Succession “, когато пишеше новия си филм „ A Real “ Болка. Но сестра му Хали Айзенберг знаеше от години на гледане на Роман Рой, че Киърън Кълкин ще бъде съвършен.

Филмът, чиято премиера е на филмовия фестивал Сънданс в събота, наблюдава двама доста разнообразни братовчеди, единият налегнат от безпокойствие и съблюдаване на правила, а другият е с по-спонтанен дух, на пътешестване до Полша. Те се събират още веднъж, с цел да видят от кое място е била починалата им баба и също по този начин да проучат някои места на Холокоста.

Айзенберг е желал да изиграе спонтанния, който е сходен на персонаж, който е играл на сцената в „ The Spoils ” в Англия. Но той беше деликатно разколебан. Той осъзна, че това е тежка роля, която може да е прекомерно тежка за справяне, до момента в който в същото време режисира. И по този начин, Кълкин стана упорит.

Те се срещнаха преди този момент посредством общата им другарка Ема Стоун, която също продуцира „ A Real Pain “, само че той в действителност не го познаваше добре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР