Парк Македония“ се превърна в киноарена под звездно небе и

...
Парк Македония“ се превърна в киноарена под звездно небе и
Коментари Харесай

Стотици се стекоха в парк „Македония“ в първата киновечер под звездите в Благоевград 

Парк „ Македония “ се трансформира в киноарена под звездно небе и събра стотици поданици и посетители на Благоевград, избрали да се допрян до сюжета и актьорите във кино лентата „ Игра на доверие “.

Продукцията, която наблюдава персоналните истории на майка и щерка, принудени да се изправят против насилието, скрито зад маската на положителните планове, съумя да притегли вниманието на фенове от разнообразни генерации.

Публиката имаше опция да се срещне и с актрисата Яна Маринова посредством специфична видеовръзка.

“Игра на доверие “ е прочувствено наситената продукция с детайли на трилър. Тя отваря тематиката за психическото и физическото принуждение, постоянно скрити зад маската на положителните планове. Това е история за мощната, уверена и смела жена, която отхвърля да остане в ролята на жертва - тъй като човек няма власт над предишното, само че може да избере какво да вземе от него.

Сценарият е на Борислав Захариев, а концепцията и самодейността за основаването на кино лентата са на Яна Маринова, която вплита в него епизоди от своя живот и от персоналната орис на майка си. Продукцията предизвика разгръщането на по-задълбочен и открит публичен диалог по тематиката за домашното принуждение и експанзията вкъщи, както и за издевателството в работна среда.

Тази вечер зрителският интерес ще бъде предизвикан от кино лентата „ Завръщане “.

В него трима от най-популярните български артисти са обвинени в любовен триъгълник, а в функциите на този сюжет влизат Диляна Попова, Орлин Павлов и Бойко Кръстанов. Любовната спекулация е част от кино лентата на Ники Илиев „ Завръщане “, чийто сюжет се върти към четирима другари, които се завръщат след 25 години от последната им среща в родния Пловдив. Следват доста занимателни случки, преплетени истории, непредвидени обрати…

Филмът стартира в 21. 00 часа, а мястото е парк „ Македония “.

Лятното кино се провежда от Община Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР