Парите ще объркат плановете на зодиите днес. Една от тях

...
Парите ще объркат плановете на зодиите днес. Една от тях
Коментари Харесай

Дъжд от пари за една зодия. Друга – само ги гледа

Парите ще объркат проектите на зодиите през днешния ден. Една от тях ще взема решение с лекост финансови проблеми и ще натрупа пачки, за друга – банкнотите ще се изплъзват от пръстите и тя единствено ще ги гледа.

Какво вещаят звездите за през днешния ден – вижте дневния си хороскоп, показан от „ Марица.бг ”

ОВЕН - В началото на деня ще би трябвало да сте по-настойчиви. Много евентуално е да срещнете компликации при реализирането на някоя ваша концепция. За ваша наслада наоколо ще има хора, към които можете да се обърнете за помощ. Втората половина на деня е подобаваща за решение на финансови въпроси.

ТЕЛЕЦ - Не се тормозете, в случай че нещата не вървят по проект. Това не е най-лекият ден, само че не можете да го наречете и неприятен. Ще би трябвало да импровизирате и да деянията креативност в придвижване. С всичко това ще се справите добре. Денят ще бъде удобен за другарство с хора, чийто опит може да ви бъде потребен.

БЛИЗНАЦИ - Внимавайте за всичко, което е обвързвано с пари. Не би трябвало да бързате да решавате финансови въпроси и да сключвате покупко-продажби, в случай че не са били планувани по-рано. Може да зародят различия с сътрудници и разногласия с управлението. Но всичко това няма да ви попречи да се справите със дилемите си в точния момент.

РАК - Това няма да е най-лекият ден. Ще би трябвало да положите старания, с цел да постигнете триумф. Въпреки това, ще се справите добре с работа, която извънредно виновна и ще натрупате скъп опит. Преговарите през днешния ден ще вървят добре, тъй че се възползвайте, да сключите преференциални покупко-продажби.

ЛЪВ - Опитайте се да не се ядосвате за дреболиите при започване на деня. Това ще бъде сложна задача, тъй като прочувствено ще бъдете напрегнати. Можете да се справите, тъй като наоколо ще има хора, които знаят по какъв начин да ви поддържат и да ви развеселят. Опитайте се да се концентрирайте върху познати неща.

ДЕВА - Струва си да действате сами при започване на деня. Едва ли ще бъде елементарно да споделяте в този миг. Може да зародят различия и проблеми от всевъзможни дреболии. Не са изключени разногласия даже с тези, с които се разбирате добре. По-късно обстановката ще се успокои и скоро ще намерите общ език с всички.

ВЕЗНИ - Не бързайте. Денят ще се развие добре, в случай че сами взимате осведомени решения и оценявате вероятните последствия от всяко свое деяние. Много от вас през днешния ден ще се възползват от опита, насъбран по-рано. Благодарение на него няма да допуснете неточности и бързо ще се справите с уговорките си.

СКОРПИОН - Началото на деня ще бъде удобно за бизнес другарство. Точно по това време си коства да планирате значими срещи и договаряния за съдействие. Ще бъде потребно да обсъдите професионални проекти с хора, чийто опит ви вдъхва почитание и убеденост. Със сигурност ще получите потребни препоръки.

СТРЕЛЕЦ - Бъдете търпеливи с хората към вас при започване на деня. Може да бъдете неразбирани и да се постанова повече да обяснявате и най-простите неща повече от веднъж. Всичко ще се получава по този начин, както го желаете, в случай че не загубите хладнокръвие. Вечерта дава обещание приятни срещи.

КОЗИРОГ - Правете проекти и мислете за рализацията им. Денят е изключително подобаващ по тази причина. Ще оценявате вярно, както настоящата обстановка, по този начин и опциите си за справяне с нея. Няма да таите подправени очаквания, да очаквате прекалено много. Денят ще бъде удобен за решение на фамилни каузи.

ВОДОЛЕЙ - Струва си да започнете деня с значими диалози. Сутринта можете елементарно да намерите общ език с всички. Ще има късмет да подобрите бизнес връзки си, които в последно време се развиват с напрежение. Интуицията ще ви подскаже по какъв начин да помогнете на тези, които се нуждаят от поддръжката ви.

РИБИ - Пригответе се за сериозна работа сутринта. Този ден дава обещание професионални триумфи на представителите на зодията, които няма да губят време на вятъра. Дори изцяло нови работни задания ще решите бързо. Възможни са запознанства, които имат сантиментално продължение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР