Парис Хилтън се сдоби с второ дете, само 11 месеца

...
Парис Хилтън се сдоби с второ дете, само 11 месеца
Коментари Харесай

Парис Хилтън шашна с бебе номер две! Няма да познаете как го кръсти!

Парис Хилтън се снабди с второ дете, единствено 11 месеца след раждането на сина си Финикс. Певицата изненада всички с новината, че е станала майка на момиченце. Тя даже показа фрагменти с розов бебешки костюм, на който е написано и името на бебето. Познахте ли по какъв начин се споделя? Не, не е Барби! Оказа се, че Парис е избрала нетрадиционен избор за име на детето си, като го е кръстила Лондон.

 

" Родителите ми ме кръстиха на френската столица - Париж и желаех да имам опция да трансформира това в традиция за фамилията. Затова  и взех решение, че синът ми ще носи име на американски щат. Беше доста мъчно да избера уместно име, тъй като не му подхождат нито Флорида, нито Вегас. Не мога да го нарека и Ибиса, тъй като щеше да е необичайно. Затова го кръстих Финикс ", споделя милиардерската наследница.

 

" Лондон обаче е обичаният ми град. И съм повече от щастлива, че най-сетне имам опция да кръстя щерка си по сходен метод ", съобщи още русокоската.

 

Парис се снабди с първото си дете посредством сурогатна майка. Не е ясно дали и второто не е родено по същия метод, само че се допуска, че диджей-милиардерката евентуално още веднъж се е възползвала от този вид, с цел да има дете.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР