Париж винаги е добра идея, още повече когато е лято

...
Париж винаги е добра идея, още повече когато е лято
Коментари Харесай

Най-изисканите street style тоалети от Седмицата на висшата мода в Париж

Париж постоянно е добра концепция, още повече когато е лято и из улиците му могат да се видят толкоз красиви и стилни хора. Особено в границите на Седмицата на висшата мода, когато и звездното наличие е по-осезателно – от Сигорни Уивър, която беше специфичен посетител на ревюто на Dior, през Ема Уотсън и Хънтър Шафър, които се любуваха на шоуто на Schiaparelli, до, която този път влезе в ролята на модел за Balenciaga.
               

Много имаше какво да се види през тази седмица и още дълго ще се приказва за сбирката на Оливие Рустейн за Jean Paul Gaultier, само че ние в този момент обръщаме взор към всички тези стилни фешънисти, които препускаха из стилната столица сред ревютата. Защото от време на време отвън подиумите има надалеч по-вдъхновяващи.
               

Сред днешната ни селекция от street style тоалети ще видите повече ярки цветове и по какъв начин да ги употребявате по-смело в color block съчетания, няколко красиви рокли, в случай че ви следва някое особено събитие и още нямате концепция какво да облечете, както и няколко типичен комбинации, които в никакъв случай не излизат от мода. Защото черното постоянно е стилно, даже и през лятото!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР