Париж сам по себе си винаги е вдъхновение, да не

...
Париж сам по себе си винаги е вдъхновение, да не
Коментари Харесай

10 елегантни стайлинг идеи от улиците на любимия Париж

Париж самичък по себе си постоянно е ентусиазъм, да не приказваме и за този толкоз различим жанр на французойките. По време на Седмицата на модата обаче тук се събират фешън девойки от разнообразни точки на света и не стопират да ни въодушевяват с разнообразието от тоалети, с които се открояват из улиците на този хубав и сантиментален град. По традиция точно в Париж се поставя финала на стилния месец, в границите на който стилните марки показват сбирките си за идната зима.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

Освен инфлуенсъри могат да бъдат видяни и не малко звезди, които идват, с цел да гледат ревютата на обичаните си дизайнери от първия ред – като Чарлийз Терон, която се появи на шоуто на Dior. Дуа Липа, Салма Хайек, Зоуи Кравиц и Оливия Уайлд пък се любуваха на това на Saint Laurent, а Джесика Алба – на Balmain.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Celebrity Fanpage HKI (@celebrityfanpagehki3)

Колкото до стайлинг концепциите, избрахме по-елегантни, които можем да пробваме за работното ни всекидневие – от изискани черни костюми през миди рокли до комбинацията от ярък панталон с мрачно кожено яке. Разбира се, тренчкотът още веднъж влиза в основната роля, тъй като пролетта наближава, а цветните акценти нормално са реализирани посредством дребни чанти, блестящи обувки и по-интересни модели очила.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Francesca Saffari (@francescasaffari)

 
15 стайлинг хрумвания, които ще пробваме през март

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР