Парични проблеми за Близнаците. Какво очаква останалите зодии. Вижте какво

...
Парични проблеми за Близнаците. Какво очаква останалите зодии. Вижте какво
Коментари Харесай

Парични проблеми за Близнаците. Какво очаква останалите зодии

Парични проблеми за Близнаците. Какво чака останалите зодии. Вижте какво още са планували звездите за вас в днешния понеделник.
Овен
Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка напоследък прекомерно доста стартира да се увлича в компютърни игри и напълно не Ви обръща внимание? Не се вълнувайте! Някъде по здрач последното страшилище ще бъде убито и пасианса безусловно ще се получи и през идващите няколко дни на Вашата идилия нищо няма да пречи!
Телец
Телците елементарно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите усеща могат да тласнат представителите на този знак към недомислени, а постоянно и просто глупави действия. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) усещания, и като цяло денят ще бъде доста прелестен. Само че не трябва да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: в случай че през днешния ден ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на благонадежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете внимателни: вероятни са безмислени разноски.
Близнаци
Проблем от паричен темперамент ще се изпречи пред Вас и Вашия обичан човек през днешния ден. Средствата ще са или прекомерно доста или прекомерно малко за реализиране на някоя обща цел и ще се наложи да решавате тази комплицирана задача дружно. Бъдете деликатно и внимателно.
Рак
Днес би трябвало да отделяте внимание на въпроси, които доста Ви интересуват и интригуват. Заинтересуваността е доста мощен инструмент, въпреки че може да Ви поведе и по погрешен път. Това значи, че малко би трябвало да снижите своите упования във връзка с това, какъв брой надалеч можете да стигнете. Не е нужно и доста да бързате. Проверявайте всички обстоятелства най-малко по два пъти, консултирайте се със знаещи хора, и в случай че е нужно, внесете корекции в своите проекти и упования. Отделяйте повече свободно време за това, което в действителност Ви интересува.
Лъв
Днес Вашият обичан човек ще се старе да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния метод, което значи, че не би трябвало да бъдете прекомерно подозрителни и да търсите прикрит план непрестанно. Заблуда може да се окаже и това, че няма прикрит план.
Дева
Вашата вродена емоционалност малко се е намалила, отстъпвайки място на такива качества, като любознание, пъргавина и схватливост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в положение да усвоите всякаква информация, та даже да сте я чули единствено веднъж. В същото време нараства вероятността за наложително пътешестване, само че да съжалявате, че сте ги подхванали, съвсем няма възможност. Времето е прелестно за образование. Ако да вземем за пример Ви се постанова да напишете доклад по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.
Везни
Неочаквано ще разберете, какво би трябвало да извършите, с цел да измененията своя живот към по-добро. Крачката би трябвало да е доста смела и нееднозначна, само че Вие сте изцяло подготвени за нея, и по тази причина няма смисъл да губите време. Неочаквано ще се появят съдружници, помощници и съидейници, с които ще Ви бъде доста прелестно да имате работа, а връзките, наскоро почнали като настоятелен, ще преминат в неофициално другарски. Самите Вие не си губите главата, а и можете да очаровате съвсем всекиго.
Скорпион
Очевидно през днешния ден за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг. Май запасите в хладилника са нещо на изчерпване?… Само че звездите поучават, да не се престаравате. Има заплаха да се снабдите с храни с изтичащ период на валидност, или с неприятното въодушевление на съпровождащите Ви лица.
Стрелец
За Вас това е доста сполучлив ден, единствено че не би трябвало да губите зоркост. Помнете, че всяка откриваща се през днешния ден опция, е обвързвана и с заплаха, и се старайте вярно да определите риска. В препоръките на околните може да се вслушвате, само че и „ гласа ” на личната си вътрешен глас не би трябвало да оставяте без внимание. Всъщност някои представители на този зодиакален знак през днешния ден ще стигнат до удивителни заключения. Лесно намирате общ език с хората и се радвате на много контакти, само че се нуждаете също и от време, в което би трябвало да останете сами. Първата половина на деня е подобаваща за дейна отмора, а през втората е желателно да се ограничите в спокойни занимания.
Козирог
Денят ще е прекрасен, само че единствено в случай че сте подготвени да предприемете решителни дейности и да се потрудите за популярност. Очаква Ви нелека, само че доста значима победа. Не би трябвало да отделяте огромно внимание на дреболиите. Днес би трябвало да се заниимавате със обилни и огромни неща. Освен това е подобаващ ден за събеседване и срещи, на които няма да Ви е мъчно да извършите положително усещане. По начало сте рационални и не „ губите ” елементарно рлавата си, само че доста елементарно може да се породи сантиментална обвързаност. Не би трябвало да се безпокоите: новите връзки ще бъдат удачни и хармонични.
Водолей
Откъснете се от конфликтните обстановки в сантименталните и фамилните връзки. Обърнете внимание на здравеето си помнете, че през днешния ден не би трябвало да преяждате. Решаването на значими парични въпроси е по-добре да отложите за по-добри времена. Интуитивният метод към решаването на проблемите, ще Ви донесе ново схващане за виталната обстановка.
Риби
Не дребна част от този ден ще бъде отдадена на размишления за отминали събития. Спомените от предишното Ви обгръщат от време на време, само че това не се отразява на прочувственото Ви положение: не се обвинявате в неточности или пропуски, не ровите в остарели рани, а умерено, и дори някак дистанцирано анализирате ставащото. През по-голямата част от деня ще бъдете метафизичен настроени, и евентуално няма да изпуснете опцията да обсъдите някои съществени въпроси. В мнението Ви ще се вслушат, само че, за жалост, няма да бързат да изпълнят препоръките Ви.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР