Пари Сен Жермен разгроми Селтик със 7:1 като домакин в

...
Пари Сен Жермен разгроми Селтик със 7:1 като домакин в
Коментари Харесай

Рецитал на ПСЖ и 7 гола във вратата на "Селтик"

" Пари Сен Жермен " разгроми " Селтик " със 7:1 като хазаин в мач от втора група на Шампионска лига. Парижани безусловно прегазиха противника и имат към този момент 24 гола в 5 мача в Европа от началото на сезона. Все отново френският гранд позволи първи гол в шампионата и то още в 58-та секунда. От корнер след заучено състояние стреля Дембеле, топката рикошира в Кавани и влетя във вратата на Ареола. Това единствено ядоса домакините и още в 9-та минута започнаха да валят головете. Неймар изравни, а в 22-та минута направи и цялостен поврат с второто си попадение в мача. 6 минути по-късно Кавани повиши на 3:1, а 10 минути преди почивката и третият от атомното трио в офанзивата на ПСЖ Мбапе означи.

След почивката домакините смъкнаха оборотите и цялостен половин час намаше голове. В 75-та минута обаче и Марко Верати записа името си измежду голмайсторите. 4 по-късно Кавани вкара рядко хубав гол от воле, а в 80-та минута Алвеш сътвори същински шедьовър и от място прати топката в противоположния ъгъл на вратата на Гордън.

Така ПСЖ е преди всичко в групата с актив от 15 точки след 5 победи от 5 мача и 24 маркирани гола. " Селтик " пък е на третата позициия с 3 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР