Пари Сен Жермен надви съгражданите си от ФК Париж с

...
Пари Сен Жермен надви съгражданите си от ФК Париж с
Коментари Харесай

Малкият брат на Мбапе дебютира за първия отбор на ПСЖ

Пари Сен Жермен надделя съгражданите си от ФК Париж с 2:1 в контролна среща въз основата си, която беше в две полувремена от по 30 минути. За първенците на Франция играха много от главните футболисти, които не са ангажирани с националните си тимове като Серхио Рамос, Хуан Бернат, Марко Верати, Фабиан Руис, Норди Мукиеле, Ренато Санчес и други Срещата обаче ще бъде паметна за по-малкият брат на Килиан Мбапе - Итан Мбапе, който записа дебюта си в мъжкия отбор на ПСЖ.

Той е единствено на 15 години и играе като полузащитник. Итан се появи през второто полувреме на мястото на Фабиан Руис. Момчето има професионален контракт с клуба от юни 2021 година.

Норди Мукиеле вкара първия гол за Пари Сен Жермен в 16-ата минута, а в 52-рата юношата Исмаел Гарби (18 г.) повиши на 2:0. 

В последните секунди различен гений на клуба - Юнес Ел Ханах, си вкара автогол за крайното 2:1.

ПСЖ възобновява присъединяване си в Лига 1 на 28 декември против Страсбург, а по-късно има мач и на 1 януари - против Ланс.

Килиан и Итан Мбапе имат още по-голям един брат, който е осиновен - Жирес Кембо Екоко (34 г.). Въпросният Екоко игра за Рен и три арабски клуба, след което през 2019 година приключи кариерата си в Бурсаспор.

Хапни като първенец с безвъзмездна доставка от Takeaway.com!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР