Пари Сен Жермен е наказал Лионел Меси с две седмици

...
Пари Сен Жермен е наказал Лионел Меси с две седмици
Коментари Харесай

ПСЖ наказа Меси за две седмици заради пътуването до Саудитска Арабия

Пари Сен Жермен е санкционирал Лионел Меси с две седмици без финансово заплащане поради непозволено от управлението на клуба пътешестване до Саудитска Арабия. Меси, който е свободен сътрудник от лятото, излетя за Саудитска Арабия малко откакто взе присъединяване в дуела с Лориен, изгубен изненадващо от парижани с 1:3 вкъщи в неделя.


Той пътува до страната дружно със фамилията си като част от уговорките му на дипломат за Саудитска Арабия. Световният първенец с Аржентина разгласява фотография в Инстаграм с коментар: „ Кой би си помислил, че в Саудитска Арабия има толкоз доста зеленина? Обожавам да проучвам непредвидените й чудеса, когато имам опция. #посетисаудитскаарабия “. По информация на L’Equipe и ESPN, пътуването на „ Бълхата “ не е било позволено.

Наставникът на ПСЖ Кристоф Галтие споделил на играчите си, че могат да вземат отмора в понеделник и вторник при победа над Лориен, само че проваляне би довело до мигновено повикване за подготовка. Меси също бил известен, че може да пътува до Саудитска Арабия стига парижани да не позволяват загуба от Лориен. Аржентинецът игра цялостен мач при провалянето с 1:3, което бе трето за тима в последните му четири мача за състезание. Впоследствие той отлетял за Саудитска Арабия и не се явил на тренировката в понеделник, като някои от играчите не останали удовлетворени от случилото се.

Според L’Equipe Меси е осъден от клуба за две седмици. По време на този интервал той няма да има право да взе участие в тренировки, няма да му бъде плащано и няма да играе за клуба. Това значи, че нападателят на отбора ще пропусне идващите два дуела на ПСЖ – посещение на Троа в неделя, и домакинство против Аячо на 13 май. Той може да се завърне в игра за срещата с Оксер на 21 май. На Пари Сен Жермен тогава ще му останат още три мача в опит да защитят шампионската си купа. В момента Галтие и компания са на пет точки пред втория Марсилия. Бъдещето на Меси на „ Парк де Пренс “ наподобява неразбираемо. Една от спекулациите е, че той може да се завърне в Барселона, като не е изключено и да заиграе в МЛС. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР