Пари Сен Жермен е готов да направи офанзива за привличането

...
Пари Сен Жермен е готов да направи офанзива за привличането
Коментари Харесай

Пари Сен Жермен пита Наполи за Алан

Пари Сен Жермен е подготвен да направи атака за привличането на халфа на Наполи Алан Маркес през януари, твърди “Кориере дело Спорт”. За този трансфер упорства персонално треньорът на парижани Томас Тухел, който е останал впечатлен от представянето на бразилеца в мачовете сред двата отбора в Шампионската лига. Макар неаполитанците да не изгарят от предпочитание да се разделят с един от главните си играчи, счита се, че клубът е подготвен да прегледа предложения над 50 милиона евро.

Интересът към Алан не е единствено от Пари Сен Жермен. Ситуацията към 27-годишния халф наблюдават и Манчестър Сити и Байерн (Мюнхен), които също могат да се намесят в борбата за подписа му.

В същото време в Наполи към този момент имат подготвен вид за заместител на Алан, в случай че той бъде продаден. Това е 21-годишната сензация от Калари - Николо Барела. Младокът, който към този момент има четири мача за националния тим на Италия, от дълго време е в полезрението на неаполитанците, които незабавно ще изпратят оферта за него, в случай че се стигне до разлъка с Алан.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР