Парчето на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени По-полека“ беше избрано

...
Парчето на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени По-полека“ беше избрано
Коментари Харесай

10-те най-обичани български песни за път

Парчето на Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени „ По-полека “ беше определено за обичаната ария за път на България – това взеха решение слушателите на БГ Радио. Представянето на спечелилите се случи в рекордно дълго лъчение онлайн – съвсем 10 часа, в които медията подреди най-обичаните 100 български песни за пътешестване. Перфектният саундтрак на лятото прозвуча на 1 септември с доста специфични посетители в нетрадиционно изнесено студио на радиото.

Някои от най-известните родни музиканти споделиха доста персонални и любопитни истории, свързани с прекарвания на път – Славчо Николов описа по какъв начин представители на КАТ са спрели автомобила на Б.Т.Р. и не са им повярвали, че са група, която бърза за присъединяване, тъй като нямат певица с тях; Лора Караджова е трансформирала колата си във втори дом с играчките и роклите на дъщеричката ѝ Алиса; група PIF постоянно пътува с кола за участията си като изискването е някой от тях да шофира; а Любо Киров първо преслушва новите си песни в колата си.

„ Много съм благополучен и благодаря на всички слушатели, които са дали своят вот за „ По-полека “! Първото място ми дава огромен тласък за още доста нови песни и концерти! Желая на всички да са доста щастливи на пътя и постоянно да бъдат с най-любимата си музика “, разяснява огромният победител в класацията Стефан Вълдобрев.

А ето кои са 10-те най-обичани български песни за път.

10. D2 – Две следи

9. Б.Т.Р. – Моята мощ

8. Графа, Прея и Печенката – Закъснявам човек

7. Мастило – Мойте кафеви очи

6. Диана Експрес – Синева

5. D2 – Аз и ти

4. Тони Димитрова – Ах, морето

3. Васил Найденов – Рали

2. Миро – Гълъбо

1. Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени – По-полека

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР